‘Problemen bij iPhone X-productie opgelost’

De iPhone X is behoorlijk lastig te verkrijgen, maar binnenkort komt de productie op gang. Volgens analist Ming-chi Kuo heeft Apple de productie problemen voor een groot deel opgelost. Er waren vooral problemen rondom de iPhone-frontcamera. 

Productie iPhone X

Kuo staat bekend om zijn betrouwbare informatie en nauwe banden met verschillende productieketen. Zijn informatie is behoorlijk betrouwbaar.

De productieproblemen waren vooral gericht op de frontcamera. Door de nieuwe TrueDepth-camera zijn er veel nieuwe technieken aanwezig. De nieuwe frontcamera bevat meerdere sensoren op een relatief klein oppervlak, hierdoor is de productie behoorlijk lastig en complex.

De iPhone X is behoorlijk populair en was tijdens de pre-order binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Volgens bronnen fabriceert Apple dit jaar minder exemplaren dan verwacht. In 2017 zou het bedrijf slechts 20 miljoen exemplaren leveren. De productieproblemen lijken achter de rug, het zal nog wel even gaan duren wanneer de smartphone goed op voorraad is. De levertijd staat momenteel op vijf tot zes weken.

Vorig artikelNieuwe specificaties Nokia 2 opgedoken
Volgend artikelToekomstige Xbox One update laat instellingen opslaan in de cloud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in