iPhone X uitverkocht? Zo heb je vrijdag alsnog een iPhone X

Afgelopen vrijdag was het mogelijk om de iPhone X te bestellen. Helaas waren de exemplaren voor 3 november binnen vijf minuten al volledig uitverkocht. Er zijn nog een aantal mogelijkheden waardoor je alsnog vrijdag kan beschikken over een nieuwe iPhone X. 

Uiteraard is het een mogelijkheid om even te wachten, de levertijd van de iPhone X is inmiddels opgelopen tot ongeveer 5 tot 6 weken. Er zijn echter nog een aantal mogelijkheden, waardoor je aanstaande vrijdag alsnog kan beschikken over een nieuwe iPhone X.

Marktplaats

Zoals altijd zijn er genoeg consumenten welke de iPhone X vrijwel direct verkopen via Marktplaats. Hiermee willen ze een flinke winst pakken. Omdat de levertijd van de iPhone X flink is opgelopen, betaal je hiervoor wel de hoofdprijs. Momenteel gaan de prijzen voor een 256GB al boven de 2000 euro. Wel moet je uiteraard goed uitkijken naar nep-advertenties en oplichting.

Wachten bij de store

Online is de iPhone X volledig uitverkocht. In de winkels is er aanstaande vrijdag ook een kleine voorraad te verkrijgen. Als we de geruchten mogen geloven zal de voorraad in de stores minimaal zijn. Naar verwachting zullen de eerste rijen in Amsterdam al donderdagmiddag beginnen. De winkels gaan vrijdag al om 08:00 uur open.

Bij de overige winkels zoals Bol.com, Coolblue en BCC is de kans op slagen voor aanstaande vrijdag minimaal. De iPhone X is behoorlijk populair, waardoor de voorraad helaas erg beperkt zal zijn. Webshops zoals BCC, Coolblue en Bol.com krijgen altijd een kleinere voorraad in vergelijking met Apple.

Verkoop in België

In België is er geen losse verkoop in de Apple Store. Bij de verkoopstart van de iPhone X worden lange rijen voor de winkels verwacht. Hierdoor hebben de Belgische gemeenten besloten dat dit een behoorlijk groot veiligheidsrisico vorm, gezien de recente terreuraanslagen in Brussel en Parijs. In Nederland is er wel een losse verkoop bij de Apple Stores.

Vorig artikelNokia 2 officieel: Budget smartphone met flinke accu
Volgend artikeliPhone X: vrijdag geen losse verkoop in België en Frankrijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in