Microsoft stopt met Outlook Premium voor nieuwe klanten

Microsoft is gestopt met het Outlook.com Premium-aanbod. Nieuwe gebruikers kunnen zich niet meer inschrijven voor de abonnementsdienst. De belangrijke extra’s worden omgezet in het Office 365-pakket. 

Outlook.com Premium blijft wel bestaan, alleen worden er geen nieuwe abonnees meer toegestaan op het netwerk. Wie zich wel had ingeschreven krijgt wel de kans om het abonnement te vernieuwen. Wanneer je beschikt over Office 365 Home of Personal, krijg je binnenkort de meeste functionaliteiten volledig zonder extra meerkosten beschikbaar in de clouddienst. Wel moet je hiervoor gebruik maken van een Outlook-adres zoals @outlook.com.

De vernieuwingen omvatten onder andere een reclamevrije online inbox en betere e-mailbeveiliging tegen phishing en malware. Ook krijgen gebruikers een hogere klantenondersteuning. Microsoft heeft laten weten dat het bedrijf deze maand zal starten met de uitrol van de verbeteringen naar Office 365. Over de toekomst van Outlook.com Premium is vooralsnog weinig informatie beschikbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here