Razer Phone: Smartphone gericht op gamers met high-end specificaties

Razer heeft  vandaag de nieuwe Razer Phone uitgebracht. De nieuwe smartphone is na enkele geruchten eindelijk officieel uitgebracht door Razer. De specificaties zijn opvallend, aangezien de smartphone behoorlijk high-end is. 

Razer neemt met de smartphone een enorm risico in een volle smartphonemarkt. Razer richt zich met de nieuwe smartphone vooral op het game segment. Het design van Razer is ook terug te zien bij de smartphone.

Razer Phone officieel:

Razer heeft de smartphone veel interessante specificaties meegegeven. Zo heeft de smartphone een scherm met een verversingssnelheid van 120Hz en is er ondersteuning voor adaptive refresh.

Onder de motorkap van de smartphone is er een krachtige Snapdragon 835-chip te vinden met 8GB aan werkgeheugen. In vergelijking met de concurrentie behoorlijk krachtige hardware. Ook is de accucapaciteit met 4000mAh behoorlijk groot. Aan de achterzijde is er een dubbele camera te vinden.

Razer Phone in Nederland

Helaas wordt de Razer Phone vooralsnog niet in Nederland verkocht. Vanaf het einde van de maand wordt de smartphone verkocht in het Verenig Koninkrijk en de Verenigde Staten. De adviesprijs is ongeveer 700 euro. Of de smartphone later ook naar Nederland komt is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelApple wilde iPhone X pas volgend jaar uitbrengen
Volgend artikelHTC U11 Plus en U11 Life officieel uitgebracht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in