HTC U11 Plus en U11 Life officieel uitgebracht

HTC heeft vandaag de nieuwe HTC U11 Plus en de U11 Life uitgebracht. De nieuwe smartphones beschikken over een aantal interessante specificaties en moeten de smartphones van eerder dit jaar opvolgen. 

HTC U11 Plus officieel

De U11 verscheen een aantal maanden geleden. De HTC U11 Plus is een extra model welke beschikt over een groter scherm van 6 inch met dunnere bezels rondom het scherm. Net zoals bij de S8 van Samsung is er een 18 bij 9 beeldverhouding aanwezig. Het scherm heeft verder een resolutie van 2880 bij 1440.

Ook onder de motorkap van de smartphone zijn er een aantal stevige verbeteringen te vinden. Standaard is er meer werkgeheugen te vinden. De capaciteit is vergroot van 4 tot 6GB aan RAM. Verder is er ook 128GB interne opslag te vinden. De smartphone wordt aangedreven door een krachtige Snapdragon 835-chipset.

De U11+ zal eind december te koop zijn in de Benelux en wordt verkocht voor 799 euro.

HTC U 11 Life

De HTC U 11 Life is een goedkopere smartphone welke beschik over Android One. Voor HTC is het de eerste Android One-smartphone. Android-One toestellen worden snel voorzien van nieuwe functionaliteiten en Android-versies. Verder is er ook geen aangepaste software aanwezig of een HTC Sense-schil.

De HTC U11 life heeft een 5.2 inch Super LCD-scherm met een fullHD-resolutie van 1080 bij 1920. Er is een SNapdragon 630 te vinden met 3GB aan werkgeheugen en 32GB interne opslag. Het toestel heeft een 16 megapixelcamera achter en een 16 megapixelcamera voor selfies. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo, zonder de bekende HTC Sense skin.

De HTC U11 life komt in de tweede helft van november op de markt voor een adviesprijs van 349 euro.

Vorig artikelRazer Phone: Smartphone gericht op gamers met high-end specificaties
Volgend artikelBitcoin bereikt weer nieuw record van ruim 7300 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in