Review: Huawei Y6 2017 smartphone

Software en camera

Een groot nadeel is helaas de Android-software. De smartphone wordt standaard geleverd met Android 6.0 Marshmallow. Deze versie is inmiddels al een tijd geleden uitgebracht. De nieuwste versie van Android komt naar verwachting niet naar de budgetsmartphone van Huawei. Ook heeft Huawei de smartphone voorzien van een redelijk zware software interface.

De EMUI-schil oogt vrij aanwezig en beschikt over een aantal extra functionaliteiten welke weer zorgen voor extra software. De software is verre van stock-android.

De standaard componenten in de software zijn wel prima te gebruiken. Zo openen de apps zonder problemen en is het redelijk eenvoudig om een eigen draai te geven aan de software.

Camera

De Huawei Y6 (2017) is voorzien van een 13 megapixel-camera aan de achterzijde. Voor het geld maakt het toestel prima foto’s. Aan de achterzijde is er een dubbele led-flitser te vinden, hierdoor wordt er behoorlijk veel licht geproduceerd. In het donker maakt het toestel prima foto’s als we de prijs van de smartphone in gedachten houden.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Huawei Y6 (2017):

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De Huawei Y6 (2017)
Pagina 3: De review
Pagina 4: Software en Camera
Pagina 5: Conclusie

1
2
3
4
5
Vorig artikelChipmaker Broadcom biedt 130 miljard dollar voor chipmaker Qualcomm
Volgend artikelGoogle Assistant herkent nu ook muziek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in