‘OnePlus 5T blijft even duur als voorganger’

OnePlus komt binnenkort met de nieuwe OnePlus 5T. Elke nieuwe OnePlus-smartphone kreeg tot nu toe een hogere adviesprijs met zich mee. Met de OnePlus 5T blijft OnePlus mogelijk vast houden aan de prijs van de OnePlus 5. 

OnePlus 5T adviesprijs

Volgens Techradar krijgt de OnePlus 5T een adviesprijs van 499 euro. Hiervoor krijg je het 64GB exemplaar. De 128GB variant wordt verkocht voor 569 euro. Techradar heeft informatie ingezien van de provider O2.

Of we de prijzen ook in Nederland gaan zien is vooralsnog onduidelijk. De prijzen van de provider O2 zijn gericht op het Verenigd Koninkrijk. Het is aannemelijk dat de prijs voor de Nederlandse markt hetzelfde blijft.

OnePlus 5T

Op donderdag 16 november wordt de nieuwe smartphone uitgebracht. Vanaf 17:00 Nederlandse tijd is er een evenement in New York. Tijdens het evenement wordt de nieuwe smartphone uitgebracht.

Qua hardware zijn er volgens de laatste geruchten weinig veranderingen. De grootste veranderingen zijn naar verwachting te vinden aan het uiterlijk. OnePlus zal naar verwachting een randloos scherm toepassen met een formaat van 6-inch en een resolutie van 2160 bij 1080 pixels. Uiteraard zijn de randen rondom het scherm dunner, waardoor er nauwelijks bezels zijn te vinden.

BRONTechradar
Vorig artikelTwitter gebruikers kunnen voortaan langere tweets versturen
Volgend artikelAmazon Prime nu ook in Nederland beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in