Amazon Prime nu ook in Nederland beschikbaar

Amazon gaat eindelijk beginnen met het uitrollen van diensten in Nederland. Amazon is begonnen met de uitrol van de Amazon Prima dienst. Met de dienst krijg je binnen één dag zonder extra kosten je bestelde pakket en krijg je volledige toegang tot de Prime Video dienst. De introductieprijs is 4 euro per maand. 

Amazon Prime: Bestellen in Nederland

Amazon Prime geeft in Nederland toegang tot meer dan een miljoen producten welke binnen een dag worden thuisbezorgd. Ook worden er een miljoen producten binnen twee dagen geleverd. Via Amazon is betalen via iDeal inmiddels ook een mogelijkheid. Hierdoor lijkt het erop dat Amazon eindelijk gaat starten met de verkoop in Nederland.

Via Amazon.de/nederlands is het mogelijk om de webshop te bekijken. De producten worden nog wel vanuit Duitsland verstuurd. Of er een volledig Nederlandse-versie komt is nog onduidelijk.

Concurrent

Amazon gaat hiermee de concurrentie aan met Bol.com en Coolblue. Veel producten worden momenteel al over de grens besteld, omdat het aanbod buiten Nederland veel groter is. Nu zal dit alleen maar gaan toenemen, nu Amazon Nederland ook actief gaat ondersteunen en het betalen met iDeal heeft toegevoegd aan de webshop.

Amazon Prime

Amazon Prime wordt verkocht voor een introductieprijs van 3,99 euro per maand. Ook is het mogelijk om 49 euro per jaar te betalen. Vanaf 2 april gaan de kosten met twee euro omhoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here