Logitech staakt services en ondersteuning Harmony Link Hub

Logitech staakt per 16 maar 2018 de ondersteuning van de Harmony Link Hub. Logitech staakt de ondersteuning van de universele afstandsbediening omdat er tegen die tijd een technisch certificaat verloopt dat het bedrijf niet gaat verlengen.

 

Gebruikers welke beschikken over een Harmony Link Hub hebben nog recht op een vervangend exemplaar binnen de garantie periode. Het vervangende exemplaar is de Harmony Hub. De Harmony Hub moet vergelijkbare afstandsbedieningsfuncties aanbieden. Het voordeel hiervan is dat alle populaire apparaten aangestuurd kunnen worden door de Harmony Hub.

Logitech staakt de ondersteuning van de universele afstandsbediening omdat er tegen die tijd een technisch certificaat verloopt dat het bedrijf niet gaat verlengen.

Buiten de garantieperiode

Voor gebruikers met een Harmony Link die buiten de garantieperiode valt, is er wel een korting van toepassing op een nieuwe Harmony Hub. De gebruikers zijn inmiddels op de hoogte gebracht via een e-mail met daarin verdere instructies. De Harmony Hub is het meest recente exemplaar en beschikt over nieuwere hardware, software en een verbeterde chipset.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here