‘Snapchat komt mogelijk op 4 december met vernieuwd ontwerp’

Snapchat krijgt vanaf 4 december mogelijk een geheel vernieuwd uiterlijk. Het nieuwe uiterlijk moet ervoor zorgen dat de app gebruikersvriendelijker zal worden met een aantal nieuwe functionaliteiten. 

Nieuw design

Business Insider heeft een bericht over de nieuwe versie gepubliceerd op basis van ingewijden. Dinsdag heeft CEO Evan Spiegel laten weten dat de app van Snapchat moeten te begrijpen is, en daarom versimpeld moet worden. In het afgelopen kwartaal heeft Snapchat teleurstellende kwartaalresultaten neergezet met de dienst.

Volgens Business Insider hebben medewerkers van Snap deze week te horen gekregen dat het bedrijf op 4 december een volledige nieuwe versie zal onthullen van Snapchat.

Flink verlies

Sinds de beursgang dit jaar heeft Snap een aantal tegenvallende cijfers neergezet. In de eerste drie maanden van 2017 heeft het bedrijf een verlies geleden van 2,2 miljard dollar. Het bedrijf haalde in die periode een omzet van 149,6 miljoen dollar.

In augustus heeft het bedrijf nieuwe cijfers bekendgemaakt. De omzet steeg naar 181,7 miljoen dollar, maar het verlies was er nog altijd. Het aantal actieve gebruikers is licht gestegen.

Deze week heeft Snapchat de meest recente cijfers uitgebracht. Van juli tot en met september haalde het bedrijf een omzet van bijna 208 miljoen dollar. Het aantal dagelijkse actieve gebruikers is licht gestegen naar 172 miljoen. Toch was er dit kwartaal opnieuw een flink verlies van 443 miljoen dollar.

Snapchat heeft momenteel een flinke concurrentie van Instagram en Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here