B&O introduceert nieuwe Beoplay M3-speaker

Bang & Olufsen heeft vandaag de nieuwe Beoplay M3-speaker uitgebracht. De nieuwe speaker is een compacte multiroomspeaker welke draadloos werkt en is te gebruiken in combinatie met de Chromecast, AirPlay en de overige B&O speaker. 

De nieuwe BeoPlay M3 is een compact apparaat welke is voorzien van een interessant design met een premium afwerking. De BeoPlay M3 is ontworpen door de bekroonde ontwerpster Cecilie Manz.

Interessante technieken

Het kleine apparaat beschikt over een aantal technologieën welke vooral bij de grotere producten van B&O aanwezig zijn. Zo is er adaptive bass linearization aanwezig. Ook is er een geavanceerde digitale geluidsverwerking en is er een mechanisme aanwezig tegen thermische en mechanische overbelasting.

Je muziek kun je rechtstreeks via Bluetooth op het apparaat afspelen. Ook is het mogelijk om te streamen via de recente technieken. Chromecast is ingebouwd en het apparaat beschikt over Apple AirPlay en Qplay 2.0. Vanaf 2018 zal ook AirPlay 2 ondersteund worden.

Daarnaast kan de M3 via wifi verbonden worden met de overige mutliroom speaker van B&O.

Beschikbaarheid

De BeoPlay M3 is beschikbaar in de uitvoeringen Natural en Black. Voor een adviesprijs van 299 euro is de speaker te bestellen. Een muurbeugel is te verkrijgen voor 49 euro. De verwisselbare covers zijn ook beschikbaar. De wollen cover kost je 59 euro en die van aluminium 69 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here