‘Apple komt in 2018 met een drietal nieuwe iPhones met uiterlijk iPhone X’

In 2018 komt Apple volgens de laatste geruchten met een drietal nieuwe smartphones welke op basis van het iPhone X ontwerp worden uitgebracht. Naar verwachting komt er in 2018 een grotere variant op basis van de iPhone X Plus en een goedkoper exemplaar.  

Nieuwere iPhones

Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo komt Apple in 2018 met een groter exemplaar welke de beschikking zal krijgen over een 6,5-inch schermformaat. Volgens de analist komt Apple ook met een 6,1-inch iPhone. Dit model beschikt echter niet over het nieuwere OLED-scherm, maar moet het doen met een LCD-scherm.

Volgens de bron is Apple dus van plan om volgend jaar drie iPhone-modellen op de markt te brengen naast een tweede iPhone X met een scherm van 5,8-inch.

Kuo laat weten dat de iPhones in 2018 naar verwachting allemaal beschikken over een voorkant vullend scherm en krijgen een TrueDepth-camera voor Face ID. De goedkopere variant met een 6,1-inch LCD-scherm wordt een flink stuk goedkoper en krijgt een adviesprijs van waarschijnlijk 659 dollar tot 749 dollar.

Nieuwe iPhone SE en iPad

De analist verwacht in maart van 2018 ook nog een nieuwe iPhone SE, concrete geruchten daarover zijn vooralsnog onduidelijk. Ook komt er naar verwachting volgend jaar een iPad Pro met Face ID. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here