OnePlus begonnen met verkoop OnePlus 5T

OnePlus is sinds vandaag begonnen met de verkoop van de nieuwe OnePlus 5T. De nieuwe smartphone is een upgraden ten opzichten van de OnePlus 5T smartphone. Via de website van OnePlus is de smartphone te bestellen of via de pop-up store in Amsterdam. 

De OnePlus 5T is de tussentijdse opvolger voor de OnePlus 5 en beschikt over een aantal nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. OnePlus stopt met de verkoop van de OnePlus 5, alleen de resterende voorraad zal uitverkocht gaan worden.

De OnePlus 5T komt qua specificaties goed overeen met de OnePlus 5, al is de vormgeving van het toestel wel behoorlijk aangepast, met een groter scherm en dunnere bezels rondom het scherm.

Groot beeldscherm

Meest opvallend is het grotere beeldscherm van 6 inch met een verhouding van 18:9. Hierdoor ligt de resolutie op 2160 bij 1080 pixels. Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 835 processor te vinden. Het toestel komt in een uitvoering met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagcapaciteit, en een variant met 8GB en 128GB werkgeheugen.

Beschikbaarheid

De uitvoering met 64 GB opslag en 6 GB werkgeheugen kost 499 euro, de uitvoering met 128 GB opslag en 8 GB werkgeheugen kost 569 euro. Hiermee zijn de prijzen ongewijzigd in vergelijking met de OnePlus 5T.

Vorig artikelZiggo vernieuwt streamingdienst Ziggo Go
Volgend artikel31 miljoen dollar gestolen bij crypto-startup Tether

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here