‘Volgende generatie iPhone beschikt mogelijk over dual-sim’

Apple komt volgens de betrouwbare analist Ming-Chi Kuo in 2018 met een aantal nieuwe producten waaronder een aantal nieuwe iPhone modellen. 

Nieuwere iPhones

Volgens de analist Ming-Chi Kuo beschikt één van de nieuwe iPhones over een dual-sim mogelijkheid. Bovendien heeft het toestel ook snellere LTE-transmissiesnelheden.

Met een dual-sim mogelijkheid is het mogelijk om gebruik te maken van twee simkaarten. Vooral voor het scheiden van werk en privé is dit erg handig. De technologie bestaat al jaren en is bij veel Android-smartphones al standaard te vinden.

Volgens Ming-Chi Kuo maakt Apple gebruik van de DSDS techniek. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de twee simkaarten tegelijkertijd te gebruiken. De analist weet nog niet te melden of Apple gebruik gaat maken van een dubbele simkaartslot, of dat het techbedrijf kiest voor de nieuwere E-Sim variant.

Snellere 4G-verbinding

De nieuwere iPhones beschikken volgens de bron ook over een snellere 4G verbinding. Het zou hierbij gaan om de nieuwe X20-modem van Qualcomm en het XMM 7560-modem van Intel.  Beide chips beschikken over een 4×4 MIMO-technologie. Door het gebruik van de nieuwe techniek gaan de transmissiesnelheden behoorlijk omhoog.

Vorig artikel31 miljoen dollar gestolen bij crypto-startup Tether
Volgend artikel‘Apple werkt aan opvolger van iPhone SE’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here