‘HMD Global komt binnenkort met high-end Nokia 9 smartphone’

HMD Global heeft dit jaar al een aantal nieuwe smartphones uitgebracht. Binnenkort komt het bedrijf waarschijnlijk met de nieuwe Nokia 9 smartphone. De nieuwe Nokia 9 wordt waarschijnlijk een high-end smartphone. 

Nokia 9: High-end met vernieuwingen

De Nokia 9 is al meerdere malen verschenen in het geruchtencircuit. Op een aantal renders is de smartphone te vinden. De afbeeldingen zijn gepubliceerd via een hoesjesfabrikant.

Dit keer toont een hoesjesmaker een prototype van de Nokia 9. Meestal is dit een teken dat een aankondiging aanstaande is, wellicht brengt HMD Global de nieuwe high-end smartphone net voor de feestdagen op de markt.

Op de afbeeldingen is in de cover een toestel te vinden welke beschikt over dunne bezels rondom de schermen, en glas wat aan de zijkanten is afgerond. Verder beschikt de smartphone over een vingerafdrukscanner op de achterzijde en een tweetal camera’s.

Specificaties

Naar verwachting bevat de smartphone over een krachtige Snapdragon 835-chipset met 6GB/8GB aan werkgeheugen in combinatie met 128 GB intern geheugen. Daarnaast is het ook te verwachten dat de smartphone wordt verkocht voor een adviesprijs van ongeveer 749 euro.

Vorig artikel1,7 miljoen inloggegevens gestolen bij fotodienst Imgur
Volgend artikelKoers bitcoin breekt records en nadert de 10.000 dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here