Samsung gestart met massaproductie Exynos 9810-chipset

Samsung zal de nieuwe Galaxy S9 smartphone waarschijnlijk voorzien van een nieuwe Exynos 9810-chipset. De nieuwe chipset beschikt over een aantal interessante specificaties. Er gaan momenteel geruchten dat Samsung de smartphone eerder op de markt zal gaan brengen. 

Exynos 9810

Eerder deze maand onthulde Samsung de nieuwe Exynos 9810-chipset, in vergelijking zijn voorganger, de Exynos 8895-chipset heeft de Exynos 9810 een aantal voordelen. In vergelijking met zijn voorganger zal de nieuwe processor 15 procent sneller zijn in vergelijking met zijn voorganger.

De Exynos-chipset komt naar verwachting alleen in de Europese varianten. De Amerikaanse varianten beschikken naar alle verwachting over een Snapdragon 845-chipset.

Het lijkt erop dat Samsung de nieuwe smartphone eerder zal uitbrengen. Naast de productie van de nieuwe Exynos 9810 is Samsung ook gestart met de productie van de nieuwe OLED-panelen voor het nieuwe vlaggenschip van Samsung. In plaats van het Mobile World Congress komt de smartphone mogelijk al in januari tijdens de CES.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here