Huawei P10 Lite: Smartphone met interessante adviesprijs

Huawei P10 Lite is recent op de markt verschenen en is een smartphone welke de beschikking heeft over een aantal interessante specificaties. Net als zijn grotere broer beschikt de Huawei P10 Lite over behoorlijke specificaties. Ook beschikt de smartphone over een dubbele camera en een randloos scherm. 

Voordelige smartphone

Het grootste voordeel van de Huawei P10 Lite is de voordelige adviesprijs. Een groot voordeel van de Huawei P10 Lite is de uitgebreide specificaties. Veel specificaties zijn normaal gesproken alleen te vinden bij de duurdere smartphone. De P10 Lite wordt verkocht voor minder dan 400 euro.

Kwaliteit camera

De camera is net zoals bij de Huawei P10 van uitstekende kwaliteit. De smartphone beschikt over een viertal camera’s. Aan de achterzijde is er een primaire 16 megapixel-camera aangevuld met een secundaire 2 megapixel-camera. Aan de voorzijde is er een primaire 13 megapixel-camera en een secundaire 2 megapixel-camera te vinden.

Huawei heeft de P10 Lite een volledig randloos scherm meegegeven. Zeker voor het segment beschikt de smartphone over een vrij hoge resolutie van 2160 bij 1080 pixels.

Mate 10 Pro en de Mate 10 Lite

De Mate 10 Pro en de Mate 10 Lite hebben een aantal verschillen. Het grootste verschil is de adviesprijs. Voor de Pro variant betaal je de hoofdprijs, terwijl de Lite één van de goedkopere smartphones is van Huawei.

De Huawei Mate 10 Lite is te verkrijgen voor een adviesprijs van 349 euro. Voor het geld is het een indrukwekkende smartphone, en doet het weinig af van de high-end smartphones, vooral het grote scherm met dunne bezels is behoorlijk interessant voor een smartphone van 349 euro.

Behoorlijk kwetsbaar

Wel is het vanwege het kwetsbare scherm aangeraden om een hoesje te gebruiken, om je Huawei Mate P10 Lite zo optimaal te beschermen zijn er voldoende Huawei P10 Lite hoesjes beschikbaar. Tegenwoordig zijn er vele Huawei hoesjes in verschillende maten en soorten beschikbaar voor de Huawei P-serie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here