IKEA en Sonos gaan samenwerken

IKEA en Sonos gaan samenwerken. Zo hebben beide partijen vandaag aangekondigd. De twee partijen willen samen slimme muziekproducten ontwikkelen, welke bij de IKEA verkocht zullen worden. 

IKEA en Sonos

Sonos en IKEA is een perfecte combinatie. Ikea wil meer smart home-producten uitbrengen en Sonos wil graag meer audio-producten verkopen. Daarom gaan IKEA en Sonos samenwerken om overal in huis een juiste sfeer te creëren met design, muziek en geluid.

Uiteindelijk moeten er in de loop van 2019 nieuwe producten op de markt komen. Welke vanuit IKEA en Sonos zijn ontwikkeld. Welke producten we precies kunnen verwachten is vooralsnog onduidelijk. Wellicht gaat het om geïntegreerde audio-oplossingen in bijvoorbeeld IKEA meubels.

Beide partijen zijn gestart met een onderzoek om te bekijken hoe geluid aan het leven thuis kan bijdragen. IKEA is langer bezig met de ontwikkeling van slimme producten.

Home Smart

De samenwerking tussen IKEA en Sonos is een onderdeel van IKEA Home Smart. IKEA heeft momenteel al een aantal smarthome producten in het assortiment, waaronder de draadloze opladers en de slimme verlichting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here