Huawei Nova 2s uitgebracht: Smartphone met nieuw design

Huawei heeft deze week de nieuwe Huawei Nova 2s uitgebracht. De nieuwe smartphone beschikt over een aantal interessante functionaliteiten. Huawei heeft de afgelopen tijd behoorlijk veel nieuwe smartphones uitgebracht. 

De Huawei Nova 2S beschikt over een randloos design met een scherm van 6 inch. De beeldverhouding is 18:9. Het toestel heeft minimale randen, echter is er nog wel genoeg ruimte voor een fysieke homeknop onder het scherm. Hierdoor is de vingerafdrukscanner nog altijd aan de voorzijde te vinden.

Oude aansluitingen

Ook de oude vertrouwde 3,5mm poort is nog altijd aanwezig bij de smartphone. Hierdoor gaat de smartphone mee met de nieuwe technieken maar zijn de oude elementen nog altijd aanwezig.

Specificaties

Onder de motorkap vinden we Huawei’s Kirin 960 chipset in combinatie met 4GB of 6GB werkgeheugen en 128 opslagruimte. Zoals gebruikelijk is het ook mogelijk om de smartphone via een microSD kaartje meer opslag te geven.

Dubbele camera

Zowel aan de voor als achterzijde zijn er dubbele camera’s te vinden. Aan de achterzijde is er een 16 megapixel lens en 20 megapixel camera aanwezig. Aan de voorzijde is er een 20 megapixel en 2 megapixel camera te vinden. De smartphone zal draaien op Android Oreo en beschikt over een flinke accu met een vermogen van 3340mAh.

De adviesprijs is ook behoorlijk interessant. Voor het 4GB exemplaar betaal je ongeveer 347 euro. De variant met 6GB aan RAM wordt verkocht voor ongeveer 437 euro.

Vorig artikel‘Apple heeft Shazam overgenomen’
Volgend artikelReview: OnePlus 5T smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here