Review: OnePlus 5T smartphone

Camera’s

Zoals op de vorige pagina al vermeld heeft OnePlus een tweetal camera’s toegepast op de achterzijde van de smartphone. Het gaat hierbij om een aangepaste opstelling in vergelijking met de OnePlus 5. Voor de 5T heeft OnePlus gekozen voor een tweetal 2,8-inch sensoren, de lenzen hebben allebei nu een diafragma van f/1.7 en een brandpuntafstand van 27mm.

Vooral onder omstandigheden met weinig licht geeft de OnePlus 5T duidelijk betere resultaten. Dit komt vooral door de aanpassing van de opstelling en het toepassen van een vergelijkbare diafragma op beide lenzen. Bij de OnePlus 5 was er een telefotolens aanwezig, deze is nu veranderd door een ‘normale’ lens welke bij weinig licht wordt ingeschakeld. Wel is het jammer dat de optische beeldstabilisatie ontbreekt.

De OnePlus 5 kwam vooral te kort op cameragebied, bij de OnePLus 5T is dat flink verbeterd. Al zien we wel een duidelijk verschil met de grootste concurrenten van Samsung en Apple. De Galaxy Note 8 en iPhone X weten nog altijd beter te scoren in de cameratest.

Onderstaande afbeeldingen zijn voorzien van een verkleining, om zo het dataverkeer te beperken. Binnenkort volgen er meer afbeeldingen.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de OnePlus 5T smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Scherm en behuizing
Pagina 3: Camera’s
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software en accuduur
Pagina 6: Conclusie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here