Review: OnePlus 5T smartphone

Hardware

De OnePlus 5T blijft op hardwaregebied nog altijd behoorlijk indrukwekkend. Vooral als we de adviesprijs in het achterhoofd houden, heeft OnePlus met de 5T weer een prima smartphone op markt gebracht, welke zeer goed mee kan met de duurdere concurrentie zoals de iPhone X en Galaxy S8.

In vergelijking met de OnePlus 5 zijn er weinig verschillen. De smartphone is voorzien van een Snapdragon 835-soc. Verder is er onder de motorkap een 3300mAh-accu te vinden.

Er zijn twee verschillende varianten: een met 6GB aan werkgeheugen met 64GB opslag en een variant met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslagcapaciteit. Voor de RAM-capaciteit gebruikt OnePlus lpddr4x-geheugen.

Voor €499 haal je een high-end smartphone in huis met specificaties welke zich in de top bevinden van de smartphone markt.

In de praktijk werkt de OnePlus 5T behoorlijk rap en weet zich hierdoor goed te plaatsen in de Android smartphone-markt als high-end smartphone. Tijdens de test zijn wij aan de slag gegaan met het 8GB exemplaar, al is het 6GB exemplaar ook voldoende om apps soepel te laten draaien.

Face Unlock

Face Unlock is een functionaliteit welke OnePlus heeft toegepast in de smartphone. De nieuwe gezichtsherkenningsfunctie werkt op basis van een veilig systeem, waarbij ruim 100 gezichtskenmerken worden gecontroleerd. Tijdens de test hebben wij hiermee geen problemen ondervonden en werkte de functionaliteit behoorlijk accuraat. De functie werkt daarnaast behoorlijk snel. Wel laat OnePlus weten dat de functionaliteit nog niet net zo veilig is al het gebruik van een vingerafdrukscanner.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de OnePlus 5T smartphone:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: Scherm en behuizing
Pagina 3: Camera’s
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software en accuduur
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIEOVERZICHT
Scherm
9
Batterij
10
Camera
8
Performance
9.5
Design
9
Software
9
Vorig artikelHuawei Nova 2s uitgebracht: Smartphone met nieuw design
Volgend artikelAmazon Echo nu ook in de Benelux te verkrijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here