Militair Verbindingsdienst: Wat doe je precies?

Wie droomde er vroeger niet van? Werken in het leger als 16-piloot. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden en interessante functies beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de functie militair Verbindingsdienst. Militair wat? Juist dat wordt duidelijk in onderstaande video. Tim Haars zocht het voor ons uit, en komt met een aantal interessante bevindingen. 

Wanneer je denkt aan militair Verbindingsdienst hebben veel mensen niet echt een idee wat ze kunnen verwachten. Militair komt bekend voor, maar bij militair Verbindingsdienst denken veel; wat is het?

Militair Verbindingsdienst

Tegenwoordig zijn er bij de Defensie verschillende interessante functies te vinden. Voor de meeste zijn de functies vaak niet helemaal duidelijk. Daarom is Tim Haars op pad gegaan om de functie militair Verbindingsdienst verder te onderzoeken. En na het bekijken van de video klinkt de functie wat ons betreft behoorlijk interessant. De functie heeft namelijk veel te maken met informatie en communicatietechnologie.

Tijdens de zoektocht naar meer informatie over de functie komt hij achter een aantal interessante details. Zo is de Verbindingsdienst niet alleen actief op land, maar ook op zee. Benieuwd naar de overige details? Bekijk snel de bovenstaande video.

Enthousiast geworden over het werk als technicus bij Defensie? Meld je dan aan voor een infodag op: werkenbijdefensie.nl/techniek

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here