Android 8.0 uitgebracht voor OnePlus 5

OnePlus is begonnen met de uitrol van Android 8.0 voor de OnePlus 5. De update wordt langzaam verspreid richting de gebruikers. 

OxygenOS 5.0

OxygenOS 5.0 is de nieuwe versie welke is gebaseerd op Android Oreo, de update wordt momenteel verspreid naar de eerste gebruikers. De fabrikant laat weten dat de update vooralsnog voor een kleine groep beschikbaar is, en daarna voor iedereen is te downloaden.

Android 8.0 (Oreo) brengt diverse nieuwe functionaliteiten naar de smartphone. Ook zijn er algemene prestatieverbeteringen toegevoegd aan de smartphone.

Face Unlock

Carl Pei heeft op Twitter laten weten dat de Face Unlock functionaliteiten ook beschikbaar zal komen voor de OnePlus 5T smartphone. Face Unlock is niet zo veilig als de vingerafdrukscanner. Daarom is de functionaliteit vooralsnog alleen te gebruiken om het toestel te ontgrendelen. Betalen via de Face Unlock is vooralsnog niet mogelijk.

Zodra de update voor jouw toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. De update verschijnt binnenkort ook voor de OnePlus 5T smartphone.

De OnePlus 5 verscheen in juni en is inmiddels vervangen door de nieuwe OnePlus 5T. Onlangs hebben wij de OnePlus 5T getest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here