Honor 9 Lite smartphone officieel uitgebracht

De nieuwe midrange Honor 9 Lite is officieel uitgebracht. De nieuwe smartphone beschikt over een aantal interessante specificaties. De nieuwe smartphone heeft de beschikking over een 5,65-inch scherm met een 18:9 beeldverhouding en heeft daarnaast een HD+ resolutie. 

Honor is met de smartphone een van de weinige smartphones in het mid-range segment welke beschikt over de populaire 18:9 beeldverhouding. Verder is er aan de voorzijde geen vingerafdrukscanner te vinden, maar deze bevindt zich aan de achterzijde.

De Honor 9 Lite beschikt daarnaast over behoorlijk veel camera’s. Zowel aan de voor als achterzijde is er een dubbele camera te vinden. Aan beide kanten vinden we een dubbele camera setup met een 13 megapixel en 2 megapixel lens.

De smartphone beschikt over een Kirin 659 chipset in combinatie met 3GB aan RAM en 32GB interne opslag. Ook is er een variant met 4GB RAM en 64GB opslagcapaciteit. De smartphone draait daarnaast standaard op Android 8.0 Oreo.

Beschikbaarheid

Vanaf 26 december is de smartphone voor omgerekend 150 euro te verkrijgen in China. Het 4GB exemplaar wordt verkocht voor 230 euro. Volgend jaar komt de smartphone naar Nederland, wanneer is helaas nog onduidelijk.

Vorig artikelAndroid 8.0 uitgebracht voor OnePlus 5
Volgend artikelVerwachtingen verkoop iPhone X gehalveerd door Apple

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in