‘Nokia 1 beschikt over Android Go’

De nieuwe Nokia 1 wordt de goedkoopste Nokia smartphone tot nu toe. Begin volgend jaar brengt Nokia de goedkoopste smartphone op de markt. De Nokia 1 beschikt volgens de bronnen over Android Go, dit is een speciale versie van Android gericht op de budgetsystemen.

Nokia 2 ter illustratie

Nokia 1 met Android Go

HMD Global heeft in 2017 veel nieuwe smartphone op de markt gebracht. Het bedrijf heeft in verschillende prijsklasse’s de smartphones uitgebracht. De Nokia 3 verscheen op de markt voor een adviesprijs van 149 euro. HMD Global heeft plannen om in 2018 een budget model op de markt te brengen welke onder de Nokia 2 en Nokia 3 komt.

Volgens bronnen komt de smartphone in het eerste kwartaal van 2018 en is Android Go aanwezig. De versie is vooral gericht op de goedkopere smartphones. Android Go zorgt ervoor dat de smartphones sneller draaien met minder vlotte hardware.

Het voordeel van beperkte specificaties is de adviesprijs. De smartphone wordt volgens de geruchten verkocht voor een bedrag van ongeveer 70 euro. De Nokia 2 verschijnt binnenkort op de markt en wordt verkocht voor een adviesprijs rond de 100 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here