Dit zijn drie cryptocurrency coins welke in 2018 flink gaan stijgen

In 2017 zijn veel altcoins flink gestegen en is Bitcoin flink gestegen. In 2017 bereikte de Bitcoin een nieuw hoogtepunt. Ook andere coins zoals Ripple, Ethereum, Litecoin en NEO stegen behoorlijk afgelopen jaar. Ook voor 2018 zijn er weer veel cryptocurrencies waarvan enorm veel wordt verwacht. 

Met een keuze uit meer dan 1.300 munten is het voor de meeste redelijke lastig om de juiste coins te selecteren.

Er zijn meerdere coins welke behoorlijk interessant zijn. Een aantal coins hiervan zijn NEO, Ethos en Monero:

Ethos

Van Ethos verwachten wij behoorlijk veel. Als we vele specialisten moeten geloven wordt Ethos zeker een van de top coins in 2018. Zelf verwachten wij ook behoorlijk veel van Ethos.

Ethos heeft het voornemen om de cryptomarkt voor iedereen toegankelijk te maken. Het moet mogelijk worden om coins te bewaren in een universele crypto wallet. Hiermee moet het mogelijk worden om zonder verdere kennis in te stappen in de wereld van cryptocurrency.

Crypto toegankelijk via Ethos

Het team achter Ethos wil een brug slaan tussen de consumenten welke cryptovaluta lastig vinden en nog niet zijn ingestapt en de mensen weke het wel doen. De innovatie universele wallet moet het voor iedereen mogelijk maken om zonder wallets, exchanges en lastige constructies in de markt te stappen.

Een ander groot voordeel is de mogelijkheid om via je bank direct munten te kopen. Ook is het mogelijk om de winsten direct te laten uitbetalen naar je IBAN rekening. Twee belangrijke functies wat momenteel behoorlijk lastig is voor de instappers.

Het product is vooralsnog niet uitgerold, hierdoor kan de prijs nog flink gaan stijgen, wanneer het platform daadwerkelijk wordt gebruikt.

NEO

NEO wordt ook wel gezien als de Ethereum van China. Het platform van NEO wordt sinds 2014 ontwikkeld en richt zich op zowel China als de Westerse landen.

NEO is opgericht in 2014, als China’s eerste open-source blockchain project. NEO richt zich vooral op de ‘smart economie’ producten. Daarnaast heeft NEO enorm sterke connecties met de overheid en enkele grote bedrijven zoals Alibaba en Microsoft. Op kort termijn wordt er meer informatie verwacht over de samenwerking met de overheid. Al maanden gaan er geruchten rond over een legalisering tussen de overheid en NEO. Mocht China de munt legaliseren, dan is de huidige prijs van 100 dollar (6-1-2018) een kwestie van de uiteindelijke prijs.

ICO op NEO

Daarnaast wordt NEO ook gebruikt voor vele ICO’s. Een ICO is een veel gebruikte term voor crowdfunding van projecten binnen de crypto industrie. Hierdoor is het mogelijk om cryptomunten van een nieuw project aan te schaffen. NEO krijg in het eerste kwartaal van 2018 tientallen nieuwe ICO’s welke op het platform zullen draaien. Daarmee wordt verwacht dat zeker in het eerste kwartaal van 2018 de prijs flink kan toenemen.

Op NEO zijn vooral de ICO’s NEX en Ontology behoorlijk interessant.

Lees meer informatie over de NEO coin

Monero

Cryptovaluta wordt enorm veel gebruikt vanwege de privacy. Monero is een interessante munt welke zich richt op de privacy. De gedecentraliseerde munt belooft honderd procent financiële privacy. Hierdoor blijft het volkomen geheim wie de munt stuurt en ontvangt.

Voor 2018 wordt er veel van Monero verwacht, omdat analisten verwachten dat privacy een steeds belangrijk aandeel zal gaan betekenen in de cryptomarkt. Bekijk ook de website van meesterbitcoin.nl voor meer crypto-advies.

Meer munten

Naast NEO, Ethos en Monero zijn er nog veel meer munten welke naar verwachting flink gaan groeien. Binnenkort volgen er meer artikelen op onze website over cryptocurreny, met een aantal interessante projecten welke we verder zullen uitlichten.

Bewaar de munten altijd veilig. In dit artikel bespreken wij de veiligheid van de cryptocoins.

Investeren in cryptocoins doe je geheel op eigen risico. Technieuws.com is op geen enkele manier verantwoordelijk voor financiële schade. Investeer daarom alleen met geld wat je ook kan missen. 

Vorig artikelZo bewaar je de bitcoins en overige cryptocurrency veilig
Volgend artikelHMD onthult nieuwe Nokia 6 (2018) smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here