HMD onthult nieuwe Nokia 6 (2018) smartphone

HMD Global heeft deze week de nieuwe Nokia 6 smartphone uitgebracht. De nieuwe smartphone is de opvolger van de voorgaande Nokia 6. De smartphone is voorzien van een stevige upgrade. 

Vorig jaar verscheen de Nokia 6 smartphone. De Nokia 6 (2018) is de nieuwe opvolger welke beschikt over interessante specificaties.

Nokia 6 (2018)

De smartphone heeft een betere processor, aangepast design en een verbeterd scherm. De Nokia 6 is vooral op de markt gebracht als een budgettoestel welke beschikt over goede kwalitatieve specificaties.

Onder de motorkap heeft de smartphone de beschikking over een iets krachtigere chipset met een aangepast verbeterd design. De snellere Snapdragon 630-chip wordt bijgestaan door een 4GB RAM module en 32/64GB interne opslagruimte. In verbetering met de vorige versie is de chipset een flinke verbetering.

Vingerafdrukscanner

De afdrukscanner is verplaatst naar de achterkant van het toestel, omdat de bezels rondom het scherm zijn aangepast.  Het scherm is nog altijd een 5,5-inch exemplaar.

De Nokia 6(2018) komt vooralsnog wel naar China, waar het toestel wordt verkocht voor 1499 yuan. Omgerekend is dat ongeveer 192 euro. Waarschijnlijk komt de smartphone in het eerste kwartaal van 2018 ook naar Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here