LG komt met oprolbare OLED-TV van 65-inch

LG heeft de afgelopen weken meerdere nieuwe ontwikkelingen getoond. Vandaag heeft LG een nieuwe TV getoond welke beschikt over een oprolbaar OLED-paneel van 65-inch. 

Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas wordt er meer verwacht van LG en het nieuwe product. De oprolbare OLED-TV van 65-inch is een nieuwe ontwikkeling.

Verder is er over de specificaties van de  nieuwe technologie nog maar weinig informatie bekend. Wel is het nog maar de vraag of LG ook de beloftes kan nakomen. Een aantal jaar geleden toonde het bedrijf ook al een kleiner exemplaar met een opvouwbare techniek, uiteindelijk is dat nooit iets geworden.

De kans is vooralsnog klein dat de oprolbare oled-TV van LG niet snel in productie zal gaan. Het lijkt duidelijk te gaan om een vroeg prototype.

Volgende week komt LG naar verwachting met informatie over de nieuwe producten. Tijdens de CES in Las Vegas wordt er ook meer informatie verwacht over de nieuwe 88-inch 8K OLED-TV en een compleet nieuwe betaalbare OLED line-up.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here