Byton onthult elektrische auto met 49-inch touchscreen

Tesla concurrent Byton heeft een nieuwe elektrische auto uitgebracht. De onbekende startup heeft een behoorlijk interessante concept-auto uitgebracht. Of het concept ook in productie kan worden gezet is meestal nog maar de vraag, bij veel projecten blijft het bij een concept. 

Interessant design

Byton is een nieuwe fabrikant welke elektrische auto’s op de markt gaat brengen. Het concept is in Las Vegas onthuld. De nieuwe auto is voorzien van veel nieuwe slimme gadgets. Het meest opvallende is het enorme scherm met een formaat van 49-inch. Ook is Amazon Alexa geïntegreerd. Verder zijn er veel technische functionaliteiten aanwezig.  Zo ontgrendelt de SUV zichzelf als hij het gezicht van de bestuurder herkent. In het interieur zijn ook camera’s geplaatst welke de bestuurder kunnen herkennen en de auto vervolgens volledig aanpassen naar de wensen. 

Volgens Byton komt de nieuwe bolide in 2019 op de markt. Naar verwachting wordt de auto verkocht voor ongeveer 45000 dollar. De auto is niet zelfrijdend, maar dit moet in de toekomst wel mogelijk worden. Momenteel is het een Level 3 auto, hierdoor kan je slim filerijden, automatisch parkeren. En zal de assistent waar nodig assisteren. Middels updates wordt de auto vervolgens een level 4-auto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here