Samsung Galaxy S9 komt eind februari tijdens CES

Al enkele weken gaan er geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S9 smartphone. Volgens topman DJ Koh van Samsung wordt de smartphone tijdens de CES eind februari uitgebracht. 

Galaxy S9

In november heeft Evan Blass al laten weten dat de Galaxy S9 tijdens de CES onthuld zou gaan worden, dit blijkt echter niet het geval. Samsung kiest volgens Koh voor een presentatie op het Mobile World Congress. Die beurs loopt van 26 februari tot en met 1 maart, een precieze datum voor de onthulling van de Galaxy S9 is er nog niet. Naar verwachting is de presentatie direct op de eerste dag.

De Galaxy S9 zou qua uiterlijk veel weg hebben van de Galaxy S8 smartphone. Ook zouden er opnieuw twee exemplaren verschijnen waaronder een exemplaar met een 5,8-inch scherm en een 6,2-inch variant.

De Samsung-directeur meldde ook dat het bedrijf van plan is om in 2019 een vouwbare telefoon op de markt te brengen. Het zou gaan om een vouwbare smartphone met een 7.3-inch scherm. Meer details over de Galaxy S9 zijn vooralsnog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here