Productverpakking Galaxy S9 weergeeft aantal details

Binnenkort komt Samsung met de nieuwe Galaxy S9 smartphone. De nieuwe smartphone wordt naar verwachting volgende maand uitgebracht. Zo heeft Samsung afgelopen week laten weten. Over de nieuwe smartphone is al redelijk veel opgedoken, maar vandaag zijn vrijwel alle specificaties uitgelekt via een productverpakking. 

Product specificaties

De vermeende productverpakking van de Samsung Galaxy S9 is gelekt. Gezien de bron en de kwaliteit van de verpakking lijkt het vooralsnog te gaan om de definitieve specificaties.

De specificaties van de smartphone zijn duidelijk te lezen op de verpakking. Volgens de verpakking beschikt de smartphone over een 5.8-inch scherm en is er IP68 waterdichtheid aanwezig. Ook is er een irisscanner aanwezig en de mogelijkheid tot draadloos laden.

Camera

Vooral de cameraspecificaties zijn behoorlijk interessant. Het gaat om een 12MP camera met een diafragma van F1.5/F2.4. De nieuwe smartphone beschikt over een variabele diafragma. Het is mogelijk om mechanisch te switchen tussen de verschillende diafragma configuraties.

Meer informatie over de smartphone krijgen we te horen tijdens het Mobile World Congres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here