Huawei komt met nieuwe P Smart budgetsmartphone

Huawei komt in 2018 met een nieuwe betaalbare Huawei smartphone. De nieuwe Huawei P Smart is voorzien van een aantal interessante specificaties en richt zich vooral op de adviesprijs van het toestel. 

Huawei gaat behoorlijk mee met de laatste ontwikkelingen. Zo heeft de P Smart een scherm met een voorkantvullend scherm en een dubbele camera aan de achterzijde.

De Huawei P Smart is vanaf 1 februari te koop in Nederland tegen een adviesprijs van 259 euro. Daarmee is de smartphone een behoorlijk goedkoop alternatief in vergelijking met de duurdere Huawei P10 en Mate 10 Pro smartphone.

Huawei P Smart

Net als de Huawei Mate 10 Pro van vorig jaar, is ook de Huawei P Smart voorzien van een bijna randloos scherm. Het beeldscherm van de Huawei P Smart heeft een diagonaal van 5,65-inch. Door het gebruik van dunne schermranden is het toestel behoorlijk compact.

Kirin 659 octa-core processor

Huawei heeft gebruik gemaakt van een Kirin 659-chipset met 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan interne opslag. Daarmee is het niet de krachtigste smartphone, maar voor de gemiddelde gebruiker meer dan voldoende.

Een ander groot voordeel is de flinke accu met een capaciteit van 3000 mAh en de aanwezigheid van Android 8.0 Oreo. Daarmee is het een van de eerste smartphones van Huawei welke beschikt over de nieuwe software.

De smartphone komt in dezelfde klasse als bijvoorbeeld de Nokia 6 (2018).

Vorig artikelZTE werkt aan smartphone met opvouwbaar scherm
Volgend artikelCorrectie bij de cryptocoins: NEO blijft behoorlijk stabiel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in