WhatsApp gestart met uitrol officiële zakelijke dienst

WhatsApp Business is de nieuwste tool van WhatsApp waarmee de chatapp zich richt op de zakelijke diensten. In de afgelopen maanden is het platform behoorlijk uitgebreid getest. Vandaag is de zakelijke variant van WhatsApp uitgebracht in een vijftal landen. 

WhatsApp Business

De nieuwe WhatsApp Business dienst welke zich richt op de diensten vanuit bedrijven. In WhatsApp Business kun je in de eerste plaats gewoon appen met je klanten. Daarnaast is het ook mogelijk om automatisch berichten te versturen wanneer er niemand aanwezig is. Verder is het ook mogelijk om een bedrijfsprofiel aan te maken, met extra informatie.

Bedrijven kunnen met de app gemakkelijk communiceren met hun klanten door automatische berichten en snelle antwoorden te verzenden. Ook is er een eenvoudige mogelijkheid aanwezig voor het filteren van berichten.

Vijf landen

Vooralsnog kunnen alleen bedrijven in Indonesië, Italië, Mexico, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten gebruikmaken van de app. In de komende weken komt de dienst ook naar meerdere landen. Vooralsnog is de app alleen beschikbaar via de WhatsApp Business-app in de Google Play Store. Later volgt er ook een app voor de iPhone.

Vorig artikel‘iPhone X krijgt volgende jaar kleinere notch boven scherm’
Volgend artikelMediamarkt start donderdag met BTW Weg Ermee actie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in