Samsung Galaxy S9 wordt op 25 februari aangekondigd

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de release van de Galaxy S9 en S9+ officieel bekend gemaakt. Op 25 februari wordt de nieuwe smartphone aan de vooravond van het Mobile World Congress aangekondigd. 

Samsung gaat zich met beide toestellen vooral focussen op de nieuwe camera welke is verwerkt in de smartphone. De uitnodigingen voor de pers is inmiddels verstuurd. Tijdens het Unpacked 2018 event krijgen we eindelijk de nieuwe Galaxy S9 en Galaxy S9+ te zien.

De persconferentie wordt op zondag 25 februari in Barcelona gehouden. Qua specificaties verwachten we de Exynos 9810-processor. Verder beschikt de smartphone waarschijnlijk over 4GB aan werkgeheugen. De S9+ beschikt naar verwachting over 6GB aan werkgeheugen. De opslag wordt verder aangevuld met  64GB, 128GB of 256GB opslaggeheugen.

Nieuwe en verbeterde camera

Volgens de laatste geruchten en de hints welke zijn vrijgegeven gaan beide smartphones zich vooral richten op de nieuwe camera met een variabele diafragma. De S9 zou één camera met een variabele diafragma van f/1.5 en f/2.4 krijgen, de S9(+) beschikt over een camera met een dubbele diafragma van f/1.5 en f/2.4. Beide camera’s hebben daarnaast ook de ondersteuning voor een super-slowmotion functionaliteit, waarmee het mogelijk moet worden om beelden met 1000 frames per seconde op te nemen.

Vorig artikel‘Google Assistant nog eind dit jaar in het Nederlands’
Volgend artikel‘Nokia 10 beschikt mogelijk over draaibaar camera-systeem’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in