NEO, Ethos en ARK: Drie interessante altcoins tijdens de Bitcoin dip

De Bitcoin is de afgelopen dagen behoorlijk gezakt tot onder de 8000 dollar. Na de flinke stijging van vorig jaar, is de Bitcoin ook goed gedaald. Persoonlijk vinden wij dit geen reden tot paniek. Wat wel een goed plan is om een aantal interessante cryptocoins in te slaan, voordat de rest van de markt weer omhoog gaat. 

Biticoin

Veel paniek was er bij de Bitcoin nadat hij behoorlijk is gedaald. Voor ervaren investeerders, geen reden voor paniek, maar bij de vele nieuwe instappers is er behoorlijk veel paniek. De instappers welke tegen het einde van 2017 zijn ingestapt maken voor het eerst een flinke crash mee.

Ook hebben banken en overheden niet bijgedragen aan het nieuws rondom de Bitcoin. Veelal was er overdreven kritiek op de cryptocoins. Voor het eerst sinds november vorig jaar is de Bitcoin weer even onder de 8000 gegaan, waardoor de rest van de markt ook is meegetrokken.

Alternatieve coins: Dit zijn de toppers

Wat ons betreft een perfect moment om de goedkopere alts in te slaan. Onderstaand een aantal toppers waar wij volop vertrouwen in hebben. Het zijn alle drie coins met een idee waar momenteel enorm veel vraag naar is.

NEO

NEO is toch wel een van de top coins met een enorme potentie. NEO richt zich volledig op smart contracts en is vooral in China behoorlijk populair. NEO wordt neergezet als een platform waarop bedrijven vervolgens weer applicaties kunnen bouwen en ontwikkelen.

NEO heeft een groot voordeel en dat is de steun vanuit de overheid en de bedrijven. De overheid heeft in China cryptocurrency deels verbannen, maar de interesse naar NEO blijft behoorlijk aanwezig. Vooral bij de overheid doet NEO oprichter Da Hongfei het behoorlijk goed. Naast de overheid krijgt NEO ook steun vanuit het bedrijfsleven, denk hieraan aan grote bedrijven als Microsoft en Alibaba.

Wat ons betreft is de huidige prijs van NEO ( 109 dollar) een kwestie van de uiteindelijk prijs. Wanneer de overheid in China volledig achter NEO staat komt de 1000 dollar snel in zicht.

In dit artikel meer informatie over NEO

Ethos

Ethos staat behoorlijk laag, en wordt momenteel verkocht voor 3,73 dollar. Ethos is momenteel bezig met de ontwikkeling van een interessant platform, waarmee elke consument vrij eenvoudig munten kan kopen en vervolgens veilig kan bewaren in de universele wallet.

In Q1 en Q2 staan er een tweetal grote releases op de planning, waaronder een universele wallet en fiat gateway.

Met Ethos wordt cryptocurrency toegankelijk, daarnaast werkt het team volop aan de ontwikkeling van een platform en app met een prettige en gebruiksvriendelijke interface.

ARK

ARK is technisch gezien een behoorlijk interessant project. Het platform kan je het beste zien als een brug tussen alle blockchains, waardoor verschillende applicaties onderling informatie kunnen uitwisselen. Via de SmartBridge techniek heeft ARK het doel om verschillende platformen ( blockchains ) met elkaar te koppelen.

Het team achter ARK heeft het doel om een volledig ecosysteem van gekoppelde blockchains te ontwikkelen, hierdoor wordt ARK een schaalbare en flexibele cryptovaluta.

Bekijk ook onze tips voor het veilig bewaren van cryptocurrency.

Opzoek naar meer tips? Via het platform van meesterbitcoin.nl is er enorm veel informatie te verkrijgen over cryptocurrency.


Investeren in cryptocoins doe je geheel op eigen risico, Technieuws.com is op geen enkele manier verantwoordelijk voor mogelijke resulterende financiële schade! 


 

Vorig artikelMicrosoft komt met goedkopere Surface Book 2 en Surface Laptop
Volgend artikelOnePlus 5T Lava Red beschikbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here