LG Optimus 4x eerste Quad-Core smartphone

Vandaag heeft LG zijn eerste smartphone met quadcore-processor aangekodigd. Het gaat hierbij om de Optimus 4X HD en is uitgerust met een Nvidia Terga 3. De processorkernen zijn geklokt op maximaal 1,5GHz. Ook heeft LG gekozen voor een 4.7″ inch ips-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels.

Naast de snelle quad-core processor, heeft de LG optimus 4X nog meer eigenschappen: Zo is het toestel met haar 8,9 mm erg dun en mag ook het scherm er wezen. Het scherm van de Optimus 4X HD heeft een resolutie van 1280×720 en is 4,7 inch groot. Het scherm is een ‘True HD IPS’-scherm, wat inhoudt dat de kijkhoek van het scherm erg groot is en er een heldere kleurweergave is. Aan de achterkant van het toestel zit een 8 megapixel-camera en aan de voorkant is een 1,3 megapixelcamera te vinden. De accu met een capaciteit van 2150 mAh biedt een redelijke stroomvoorziening. Het toestel heeft verder 1 GB RAM-geheugen en 16 GB aan opslaggeheugen. De processorkernen draaien op een kloksnelheid van 1,5 GHz.

Binnenkort meer informatie over de LG Optimus 4X en ook laten wij weten wanneer deze in de winkels komen. Zelf hopen we dat het toestel te bekijken is op de cebit. Als dit het geval schrijven wij een  uitgebreide test/ervaring.

 

 

Vorig artikelNieuwe T-Mobile abonnementen op 1 maart
Volgend artikelTwee nieuwe Samsung Galaxy telefoons aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in