Veel klachten over nieuw design Snapchat app

het nieuwe design van Snapchat is niet met bij iedereen goed gevallen. De reviews zijn behoorlijk negatief, en inmiddels is er zelfs een petitie gestart voor het oude design. 

Meer dan 600.000 mensen hebben een online petitie getekend die Snapchat oproept het oude design opnieuw te gaan gebruiken. De grote vraag is of Snapchat toegeeft aan de vele klachten,  welke inmiddels worden gegeven vanuit de gebruikers.

Nieuw ontwerp

Met het nieuwe ontwerp hoopt Snapchat dat het gebruik makkelijker moet worden. Volgens de gebruikers is de gebruikerservaring echter flink aangepast. Veel gebruikers vinden dat het gebruik lastiger is geworden na de laatste update.

Tegenover The Guardian zegt moederbedrijf Snap niet van plan zijn om terug te gaan naar het oude design. Volgens het bedrijf zijn de grote updates in het begin altijd even wennen. Snapchat stond er altijd al om bekend dat het een vrij complexe app is om te begrijpen, volgens de reviews is de gebruikservaring zeker niet makkelijker geworden. Ook de App Store is niet heel positief. De meeste recente reviews bestaat uit een enkele ster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here