LG komt met LG K8 en LG K10 budget smartphones

LG heeft vandaag een tweetal interessante smartphones uitgebracht welke zich richten op het budget segment. Het gaat hierbij om de nieuwe K8 en K10 smartphones. Deze toestellen volgen de modellen van vorig jaar op, en worden ook verkocht in Europa. 

De toestellen in de K-serie van LG zijn gericht op de vriendelijke prijs. Elk jaar brengt LG nieuwe exemplaren op de markt in deze serie. Voor dit jaar zijn het de LG K8 en LG K10 smartphones. LG zal de smartphones ook in Europa uitbrengen, maar in welke landen precies is vooralsnog onduidelijk.

Specificaties LG K10 en K8

Qua specificaties verwachten we geen high-end specificaties, maar voor basis gebruik is het meer dan voldoende. De LG K10 heeft een 5.3 inch LCD-scherm en beschikt over een nog onbekende octacore-chipset welke is geklokt op 1Ghz.

De LG K8 moet het doen met een 1.3Ghz quadcore-chipset met een 5-inch scherm en 2GB aan RAM. Verder beschikt de smartphone ook over 16GB intern geheugen.

Zowel de K10 als de K8 draaien op Android 7.1.2 Nougat. De adviesprijs van beide toestellen zijn vooralsnog onbekend, we verwachten een prijs tussen de 100 en 170 euro.

Vorig artikelZiggo Go krijgt binnenkort offline terugkijken functionaliteit
Volgend artikel‘Dit worden de prijzen van de Galaxy S9 en S9 Plus’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in