Nokia komt met vijf nieuwe smartphones: Met nieuw budget model en high-end flagship

HMD Global heeft tijdens het Mobile World Congress een groot aantal smartphones uitgebracht. Tijdens de conferentie heeft het bedrijf een vijftal nieuwe smartphones uitgebracht. Het gaat hierbij om de Nokia 8 Sirocco, Nokia 7+, Nokia 6, Nokia 8810 en Nokia 1. 

HMD Global is vanaf nu ook partner van het Android One programma, zo kan de smartphonemaker toestellen leveren met een hoogwaardige software beleving. Drie van de vijf toestellen beschikken over Android One.

De Nokia 8 Sirocco – limited edition

De Nokia 8 Sirocco – limited edition bevat het klassieke design van Nokia als basis. De smartphone is een high-end toestel met dunne bezels rondom het scherm en krachtige specificaties onder de motorkap.

Vanaf mei is de nieuwe versie verkrijgbaar voor een bedrag van 749 euro. De smartphone is daarnaast wel beperkt beschikbaar, en wordt alleen verkocht als een  limited edition.

Nokia 7+

De Nokia 7+ beschikt over een 6 inch Full HD+ display met een 18:9 beeldverhouding. Aan de achterzijde is de Dual-sight camera te vinden.

De nieuwe Nokia 7+ wordt vanaf april verkocht voor een bedrag van 399 euro en zal daarnaast ook op de markt komen als dualsim exemplaar.

Nokia 6

De Nokia 6 is een populaire smartphone in het mid-range segment. De vernieuwde is 60 procent sneller in vergelijking met zijn voorganger en beschikt over een 5,5-inch Full HD display.

Onder de motorkap houdt een Snapdragon 630 alles draaiend in combinatie met 3GB RAM en 32GB opslagruimte of 4GB aan RAM en 64GB aan interne opslag. Het toestel draait op een stock Android Oreo versie en heeft daarnaast dualsim.

Het 3GB model wordt verkocht voor 279 euro, terwijl het exemplaar met 4GB RAM en 64GB interne opslag wordt verkocht voor 299 euro.

Vorig artikelArchos komt met Safe-T mini cryptocurrency wallet
Volgend artikelSamsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in