Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld

Vandaag heeft Samsung de langverwachte Samsung Galaxy S9 en S9 Plus op de markt gebracht. Na maanden van speculatie’s en verwachtingen zijn de smartphones eindelijk uitgebracht. 

De nieuwe toestellen richten zich vooral op de nieuwe video en foto kwaliteiten welke zijn toegepast. Samsung is zelf van mening dat de telefoons zijn uitgerust met de beste smartphonecamera’s, welke door het bedrijf zijn ontwikkeld.

Vooral de dubbele diafragma-lens is een interessante nieuwe functionaliteit. De flexibele lensopening maakt het mogelijk om eenvoudig te switchen tussen f/1.5 en f/2.4.

Super Slowmotion

De Super slowmotion functionaliteit is een nieuwe interessante functionaliteit welke het mogelijk maakt om video’s op te nemen met 960fps.

Specificaties

Beide toestellen beschikken over een Super Amoled Infinity display. Het nieuwe display beslaat voor een groot deel de voorkant van het toestel, omdat er nauwelijks bezels zijn te vinden.

Aan het design is weinig aangepast. Beide smartphones hebben nog altijd een voorkantvullend scherm. Wel zijn er nieuwe stereospeakers verwerkt rondom het scherm. Ook de koptelefoonaansluiting is nog altijd aanwezig.

De vingerafdrukscanner is nog altijd te vinden aan de achterzijde van het toestel. Volgens het bedrijf is de irisscanner wel verbeterd aan de voorzijde van het toestel.

Beschikbaarheid

De Galaxy S9 toestellen zullen vanaf 16 maart beschikbaar zijn in de kleuren Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met 64GB aan opslagruimte. De variant met 256GB aan opslagcapaciteit komt later beschikbaar. Vanaf vandaag is het mogelijk om de smartphones te pre-orderen. De Galaxy S9 word verkocht voor 849 euro, de S9+ is iets duurder met een prijskaartje van 949 euro.

Vorig artikelNokia komt met vijf nieuwe smartphones: Met nieuw budget model en high-end flagship
Volgend artikel‘Hackbedrijf Cellebrite kan ook iOS 11 iPhones kraken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in