Audi introduceert de R8 V10 RWS

Audi heeft een nieuwe R8 uitgebracht. De nieuwe R8 V10 RWS is een nieuwe versie welke is gericht op de achterwielaandrijving. Normaal is de vierwielaandrijving gebruikelijk. Hij wordt volledig met de hand gebouwd in een beperkte oplage van 999 exemplaren. Voor de Audi R8 Coupé V10 RWS moet je minimaal 215.180 euro neerleggen. 

De nieuwe Audi R8 V10 RWS beschikt daarnaast ook over de welbekende technieken zoals gebruikelijk bij de meest recente audi’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het virtuele dashboard.

Audi heeft de nieuwe R8-versie voorzien van een 540PK motor met een maximale kopen van 540Nm. De Audi R8 V10 RWS heeft standaard een zeventraps S-Tronic transmissie met dubbele koppeling en drive-by-wire aansturing.

Standaard beschikt de R8 V10 RWS over een snelheidsafhankelijke elektromechanische stuurinrichting. De dynamische richtingaanwijzers en LED-hoofdverlichting zijn standaard te vinden als basis uitrusting bij de gelimiteerde versie. Qua multimedia is er een sound system van Bang & Olufsen aanwezig met in de hoofdsteunen geïntegreerde speakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here