Wachten op de nieuwe iPhone, of een refurbished toestel?

Apple zit zeker niet stil. Met de nieuwe iPhone X heeft Apple een volledig nieuw design toegepast. Een bijzondere toevoeging is de nieuwe notch welke is te vinden op de iPhone X. Het lijkt erop dat we na twee jaar al afscheid gaan nemen van de bekende notch. 

Nieuwe iPhones in 2018 en 2019

Volgens een aantal bronnen is Apple van plan om de notch te verwijderen uit de iPhones welke in 2019 op de markt verschijnen. Voor 2018 komt er mogelijk al een kleinere notch. Apple komt dit jaar waarschijnlijk met een drietal nieuwe iPhones.

Bronnen weten te melden dat Apple in 2018 met een drietal nieuwe iPhones op de markt zal komen. Het gaat hierbij waarschijnlijk om een 6,4-inch iPhone X, een 5,8-inch iPhone X en een goedkopere 6,1-inch iPhone met een LCD scherm.

Volgens de laatste bronnen worden er meer technieken toegepast, waardoor dit jaar de bezels rondom het scherm al dunner worden. In 2019 zal volgens de bron de notch voor een groot deel verwijderen waardoor er nauwelijks randen aanwezig zullen zijn rondom het scherm.

Uiteraard beschikken de nieuwe iPhones mogelijk ook over een nieuwe chipset en verbeterde camera. Uiteraard zal iOS 12 ook aanwezig zijn op de nieuwe toestellen welke mogelijk in september of november van dit jaar zullen verschijnen.

Sensoren in scherm

Het is aannemelijk dat Apple in 2019 de sensoren gaat verwerken in het scherm scherm. Ook is het een mogelijkheid voor Apple om de sensoren te verwerken in een dun randje aan de bovenkant van het scherm.

Het gaat vooralsnog om geruchten, maar het is al vrijwel zeker dat er drie nieuwe exemplaren op de markt zullen verschijnen. We zijn wel benieuwd of de nieuwe iPhones een goedkopere adviesprijs zullen krijgen in vergelijking met de huidige iPhone X.

Niet langer wachten, iPhone met kortingscode?

Niet langer wachten met een nieuwe iPhone? Er zijn ook goedkopere alternatieven beschikbaar. Bij bol.com zijn een tal van refurbished iPhones te koop welke in vergelijking met een nieuw exemplaar een stuk goedkoper zijn. Gebruik hiervoor wel de speciale kortingscode. Bekijk de kortingscode bol.com voor de interessante aanbiedingen, waardoor je met een flinke korting een iPhone kan bestellen. In de outlet van bol.com is bijvoorbeeld een refurbished iPhone 7 of iPhone 6S te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here