Oppo R15 onthuld: Hint naar design OnePlus 6?

Oppo heeft vandaag een nieuwe smartphone uitgebracht. De nieuwe R15 is een nieuwe smartphone met een voorkantvullend scherm. De Chinese fabrikant is in Nederland behoorlijk onbekend. De smartphone geeft daarnaast wel een mooi beeld op de toekomstige smartphone van OnePlus.

OnePlus en Oppo zijn onderdeel van hetzelfde moederbedrijf. OnePlus is momenteel behoorlijk populair in Nederland. Omdat de toestellen van OnePlus en Oppo uit de fabrieken rollen zijn er vaak grote gelijkenissen aanwezig.

Oppo R15

De Oppo R15 is een nieuwe smartphone welke vandaag verscheen in China. Het is zeer waarschijnlijk dat veel elementen ook aanwezig zullen zijn bij de OnePlus 6.

De smartphone heeft de beschikking over een 6,3-inch scherm met Full HD-resolutie. Het is te verwachten dat OnePlus de nieuwe smartphone zal uitrusten met een QHD scherm.

Onder de motorkap van de smartphone is er een Snapdragon 660-chip te vinden. De OnePlus 6 krijgt naar verwachting de beschikking over een high-end Snapdragon 845-chip.

Beschikbaarheid

De nieuwe Oppo R15 kunnen we in mei of juni officieel verwachten. Er zijn nog maar weinig details opgedoken over de nieuwe smartphone van OnePlus. De R15 heeft een prijs van 2999 yan. Dat is ongeveer 425 euro.

Vorig artikelYouTube test picture-in-picture functie voor desktop
Volgend artikelHTC start vanaf april met verkoop Vive Pro VR-headset voor 879 euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in