OnePlus 6 beschikt over een notch in het scherm

De geruchten over de OnePlus 6 blijven inmiddels toenemen. Vandaag heeft OnePlus de eerste officiele afbeelding vrijgegeven van de high-end smartphone. Op de eerste afbeelding is duidelijk te zien dat de smartphone beschikt over een noth. 

OnePlus 6 beschikt over notch

Carl Pei, de medeoprichter van OnePlus, heeft tegenover The Verge, meer informatie vrijgegeven over het design van de OnePlus 6. De afbeelding welke officieel is vrijgegeven bevat een kleine teaser en laat een klein stukje van het toestel zien.

Net zoals bij de iPhone X beschikt de OnePlus 6 over een notch aan de voorzijde van het toestel. Het voordeel hiervan is dat het scherm nauwelijks bezels zal krijgen rondom de smartphone.

OnePlus volgt hiermee een trend waar steeds meer fabrikanten aan meedoen. De iPhone X was een van de eerste smartphones welke beschikte over een inkeping in het beeld. Veel fabrikanten hebben inmiddels de notch ook verwerk in de smartphone.

De inkeping meet 19,6 millimeter bij 7,7 millimeter. Dat maakt de notch kleiner in vergelijking met de notch op de iPhone X. Apple heeft meer sensoren verwerk voor Face ID in de voorkant van de smartphone. Goed nieuws voor vele is wel dat de nieuwe OnePlus 6 nog altijd zal beschikken over een koptelefoonaansluiting.

Leestip: Bekijk ook de review van de OnePlus 5T

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here