Afbeelding voorkant OnePlus 6 opgedoken

Afgelopen woensdag heeft OnePlus enkele details vrijgegeven van de nieuwe OnePlus 6 smartphone. Volgens OnePlus beschikt de nieuwe smartphone over een Snapdragon 845-chipset in combinatie met maximaal 8GB aan werk en 256GB een opslaggeheugen. 

OnePlus 6

Met de Snapdragon 845 en 8GB aan werkgeheugen gaat het zeker de concurrentie aan met de nieuwe high-end smartphones. Het grootste voordeel van OnePlus is het gebruik van de stock Android-rom. Hierdoor is de Android-ervaring enorm snel in vergelijking met de zware skin welke is te vinden bij Samsung.

Afbeelding

Op de desbetreffende afbeelding zien we een smartphone met relatief dunne bezels, terwijl er aan de bovenzijde een kleine notch is te vinden. In de notch bevinden zich een aantal sensoren en componenten waaronder de front-facing camera en het led-lampje.

Aankondiging op 5 mei

De aankondiging van de OnePlus 6 zal waarschijnlijk plaatsvinden op 5 mei 2018. De datum is opgedoken vanuit een invite afbeelding welke op Weibo is opgedoken. Het is ook goed mogelijk dat er alsnog een Europese release komt welke later zal plaatsvinden, waardoor OnePlus op 5 mei alleen de Chinese versie zal uitbrengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here