‘Apple komt binnenkort met nieuwe iPhone SE 2’

In de database van de ECC Eurasian Economic Commission zijn een aantal nieuwe modelnummers opgedoken. Het gaat  hierbij waarschijnlijk om de nieuwe iPhone SE 2. Dit zal betekenen dat het niet lang meer zal duren voordat Apple de nieuwe iPhone SE 2 op de markt zal brengen. 

De iPhone SE verscheen twee jaar geleden. De nieuwe iPhone een compacte iPhone op basis van het iPhone 5 design met de hardware van de iPhone 6S. Vooral het kleinere scherm is een enorm groot voordeel. Ook de adviesprijs is een enorm groot voordeel. De iPhone SE 2 is een van de goedkoopste iPhones welke nieuws verkrijgbaar is.

Geruchten over een opvolger van de iPhone SE circuleren al maanden op internet. Volgens de laatste berichten wordt hij op het Worldwide Developers Conference op de markt gebracht. Dit evenement vindt dit jaar plaats van 4 tot 8 juni.

Volgens de laatste geruchten beschikt de nieuwe iPhone SE 2 over verbeterde hardware, waaronder een A10 Fusion Chip en 2GB aan werkgeheugen. Ook kunnen we 32GB of 128GB aan intern geheugen verwachten. Het beeldscherm is naar verluidt 4,2 inch in doorsnee, dit zal een fractie groter zijn in vergelijking met het voorgaande model.

Vorig artikel‘Spotify wordt beter voor abonnees met gratis abonnement’
Volgend artikelOntology cryptocurrency: Wat is Ontology en wat kan je ermee?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in