‘OnePlus 6 aankondiging op 21 mei?’

Al weken gaan er geruchten over de nieuwe OnePlus 6. Het bedrijf zelf is inmiddels ook hints aan het verspreiden en geeft regelmatig een teaser vrij. Uit nieuwe informatie blijkt dat het toestel hoogstwaarschijnlijk op 21 mei gepresenteerd zal gaan worden.

Volgens GSM Arena heeft OnePlus aan insiders laten weten dat de nieuwe smartphone waarschijnlijk op 21 mei gepresenteerd zal gaan worden. OnePlus heeft zelf nog geen officiële mededelingen gedaan over de datum. Inmiddels gaan er behoorlijk veel geruchten rond over een datum in mei.

Specificaties OnePlus 6

Het is inmiddels zo goed als zeker dat de smartphone zal beschikken over glazen achterkant en zal beschikken over een stof- en waterdicht design. Aan de achterkant is er verder een dubbele camera te vinden volgens de bron.

Uit de informatie is ook duidelijk geworden dat OnePlus de nieuwe smartphone zal uitrusten met een 6,2-inch groot beeldscherm met een top notch. Hierdoor zijn er dunne bezels rondom het scherm aanwezig.

Onder de motorkap van de smartphone zal er verder een Snapdragon 845-chipset aanwezig zijn in combinatie met  8GB aan RAM. De details zijn vooralsnog nog niet bevestigd door OnePlus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here