Renders Nokia X6 smartphone online verschenen

Er zijn deze week op internet een aantal afbeeldingen opgedoken van de nieuwe Nokia X6 smartphone. Het gaat hierbij om een aantal renderafbeeldingen. Het toestel zou de naam Nokia X6 dragen en over enkele dagen in China moeten verschijnen.

Nokia X6 renderafbeeldingen

Op de afbeeldingen zien we een smartphone met zeer geringe bezels, ook is er een notch te vinden. Het zou volgens de bron niet gaan om een high-end exemplaar, maar om een mid-range smartphone.

Naar verwachting krijgt de Nokia X6 de beschikking over een 5,8-inch scherm met een 19:9-beeldverhouding en een resolutie van 2280 pixels bij 1080 pixels. Het basismodel beschikt naar verwachting over een Helio P60 chipset. Ook komt er een snellere variant welke beschikt over een Snapdragon 636 chipset. Achterop het toestel is een dual-cameraopstelling aanwezig, waarvan de verdere details vooralsnog onduidelijk zijn.

Volgens de geruchten zal de smartphone over enkele dagen in China verschijnen. Het basismodel krijgt een adviesprijs mee van omgerekend 208 euro, terwijl de duurdere variant verkocht zal worden voor een adviesprijs van 234 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here