Dit zijn de specificaties van de nieuwe OnePlus 6 smartphone

De specificaties van de OnePlus 6 zijn inmiddels voor een groot deel opgedoken. De OnePlus 6 is nu verschenen bij de Chinese telecomautoriteit TENAA. Daarvan zijn nu de nodige specificaties opgedoken, de smartphone zal op 16 mei officieel verschijnen. 

OnePlus 6

De OnePlus 6 beschikt over een 6,28-inch optic amoled-scherm met een resolutie van 1080 bij 2280 pixels. Verder heeft de smartphone de beschikking over een krachtige Snapdragon 845 chipset in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen aan de hand van het gekozen model met 64GB of 128GB opslagruimte.

Het 6,28-inch OLED-scherm heeft de beschikking over een oled-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels en beschikt over een beeldverhouding van 19:9. Volgens eerdere geruchten heeft de smartphone een bezel aan de bovenkant van het scherm. De behuizing bestaat uit een aluminium frame met een voor- en achterkant van glas. Het is nog onbekend of de OnePlus 6 ook ondersteuning heeft voor draadloos laden.

Beschikbaarheid

Aan de achterzijde van de smartphone zijn er een tweetal camera’s aanwezig met een 20 en 16 megapixelsensor. Op 16 mei zal OnePlus de nieuwe OnePlus 6 smartphone presenteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here