Stapt Goldman Sachs in de crypto?

Al enkele maanden gaan er geruchten rondom Goldman Sachs en de crypto bitcoin handel op het platform. Goldman Sachs heeft plannen om volop in de crypto te stappen. 

De meeste grote banken blijven vooralsnog ver weg van de cryptovaluta Bitcoin. Goldman Sachs duikt echter volop in de crypto. De bank wil het eerste platform openen in een bank op Wall Street. Zo heeft The New York Times laten weten.

Vorige maand heeft Goldman Sachs de eerste medewerker aangenomen welke zich volledig gaat richten op de digitale valuta’s, ook wel bekend als crypto valuta. Als de Amerikaanse bank inderdaad een handelsdesk zal gaan openen, is het de eerste grote Amerikaanse bank die dat gaat doen.

Handelsdesk voor Bitcoin en cryptovaluta

Goldman Sachs is momenteel aan het onderzoeken naar de mogelijkheden voor een handelsdesk voor Bitcoin en cryptovaluta. Volgens vele draagt investeringsbank Goldman Sachs een grote bijdrage aan de verdere groei van de cryptovaluta. De bank heeft al een aantal keer laten weten dat er plannen zijn voor een handelsafdeling gericht op cryptocurrency. Wij verwachten als Goldman Sachs crypto breder gaat ondersteunen dat er meer liquiditeit komt en vertrouwen op de crypto-markt, wat uiteraard positief is voor de groei, volwassenheid en stijging van de cryptovaluta.

Leestip: Zo investeer je veilig in bitcoins of andere cryptomunten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here